Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Sør-Gjæslingan

Opplev det historiske fiskeværet Sør-Gjæslingan, en naturperle på Namdalskysten, med Folda som nærmeste nabo. Her har tiden stått stille. Finn roen og koble av fra en hektisk hverdag!

Hvordan besøke Sør-Gjæslingan?

Hurtigbåt

Hurtigbåten Namdalingen tar deg med til Sør-Gjæslingan i sommersesongen. Båten går både fra Namsos og Rørvik. I helgene kan du bli med på en dagstur med hurtigbåten fra Namsos (lørdager) og fra Rørvik (søndager). Rutetabellen finner du her.

Her finner du mer informasjon om rutebåten.

Visningstur med Salmon Center Rørvik

I samarbeid med Salmon Center Rørvik tilbyr vi turer fra Kystmuseet Norveg til merdene ved Bondøya før turen forsetter til Sør-Gjæslingan. Faste avganger tirsdag, torsdag og fredag i sommersesongen. Mer informasjon om dette tilbudet finner du her.

Egen båt

Det er mulig å besøke Sør-Gjæslingan med egen båt. Gjestekaier er tilgjengelig både på Flatholmen (hovedøya) og på Heimværet.

Overnatting

Hvis du virkelig ønsker å oppleve Sør-Gjæslingan anbefaler vi deg å bli noen dager og overnatte i ei rorbu, på Naustloftet eller i Væreierboligen. Mer informasjon om overnattingsmulighetene kan du finne her.

Hvis du ønsker å bestille overnatting online kan du gjøre det her eller sende oss en forespørsel nedenfor.

Forespørsel overnatting på Sør-Gjæslingan (mai – august)
Send inn skjemaet og få tilbakemelding om ledig kapasitet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.