Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Bedriftsarrangement

Uforglemmelige øyeblikk. Søker du spesielle rammer for ditt arrangement?

Kystmuseet Rørvik har mange arenaer for å skape gode rammer for minneverdige arrangement

Å planlegge og sette sammen ulike enkeltelementer til et helhetlig og godt program, krever stor kunnskap og lang erfaring. I museumsanleggene i Rørvik, Sør-Gjæslingan og på Vågsenget har museet ulike fasiliteter som vil danne en perfekt ramme rundt ditt arrangement.

Vi er kjent for godt vertskap, idérikdom, historisk - og lokalkunnskap og skreddersøm. Kafé Norveg benytter lokale råvarer ut fra sesong, og havets delikatesser har en sentral plass i menyen.

Vi benytter museets ulike områder og tilrettelegger for små og store arrangement, enten det er styremøter, kick off , julebord eller konferanser. Vi tilbyr gode rammer slik at du kan konsentrere deg om det som er viktig for deg. Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi en rekke aktiviteter og løsninger.Vi kan ta imot store og små arrangement, enten som enkeltstående selskap eller som del av en konferanse.

Kapasitet

  • Norvegsalen (amfi) er 170 personer. Det kan i enkelte sammenhenger suppleres med ekstra stoler. Vi kan også sette opp til konferanse med bord og stoler til ca. 60 personer.
  • I Berggården kan vi ta imot mindre selskap og møter, enten i Kaffistova eller Grønn-kjøkkenet.
  • Heimbrygga inntil 100 personer. Maks ca. 40 på konferanse.
  • I det nasjonalt fredede Sør-Gjæslingan:
    • Nakktun inntil 60 personer, Fiskarheimen inntil 50 personer og Væreierboligen 14 personer (10 sengeplasser + rorbu)
  • Vågsenget inntil 20 personer.

Kontakt oss for tilbud eller bestilling, og vi vil i fellesskap finne de løsningene som passer deg og din bedrift. Prøv oss!

Tlf. 48 88 00 24 (mandag - fredag  kl. 9 - 15) eller [email protected],