Kurs, møter og konferanser i spektakulære omgivelser

Skal du arrangere kurs eller konferanse med inntil 170 gjester eller noen flere? Legg det til Norveg, og vi sørger for at du får konsentrere deg om dine gjester!

I Norveg, et av Kyst-Norges mest spektakulære landemerker, tilrettelegger vi ut fra ditt behov. Salen har kapasitet i amfi til 170 personer. I tillegg kan det settes inn ekstra stoler.

Restaurant Norveg, som ligger i rommet ved siden av konferansesalen, tilbereder mat basert på lokale råvarer og vår særegne historie. Spesielle ønsker i matveien finner vi også rom for.

Er det inntil 25 personer og du ønsker en mer intim ramme rundt arrangementet, er Berggården gamle handelssted et alternativ. For selskap med ønske om en røffere ramme rundt seg, så kan Heimbrygga være egnet.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Utstillingen «Landet med det store havet utenfor» er integrert i kystkultursenteret Norveg. I tillegg er det mulig å gjøre en avtale med tjenestejenta Pernille Olsdatter Buøy eller selveste kjøpmann Johan Berg for en historisk vandring i og rundt de gamle byggene museet har i Rørvik sentrum. Frister det med litt ekstra sjøluft, så anbefaler vi å dra til visningsanlegget for laks et stykke utenfor Rørvik.

Priseksempel:

Dagpakke – pris per person pr dag kr 495,- (min 15 personer). Dagpakken inkluderer Norveg-salen med prosjektor, lunsj basert på dagens råvarer, kaffepauser derav en med noe å bite i tilbehør samt inngang til den faste utstillingen «Landet med det store havet utenfor».

Dagpakke med 2-retters lunsj kr 575,-. Ellers som Dagpakke.

Kun leie av Norvegsalen på timebasis:

Leie sal inkl. prosjektor (tilgang på lokalene): Minimums leietid er 2 timer.

– dagtid kr 1.000,- per time

– kveld ukedag (etter kl. 16.00), lørdag eller søndag kr 1.500,- per time

Møte i Restaurant Norveg

Ukedager:

Per time dagtid (11.00 – 16.00) kr 250,-

Utenom åpningstid kr 700,- per time

Berggården

Dagpakke Berggården kr 545,- per person

Dagpakke med 2-retters lunsj inkludert kr 625,- per person

Kun leie av møtelokale (max 15 personer) ettermiddag/kveld (etter kl. 16.00) kr 3.000,-.

Kontakt oss for tilbud eller bestilling, og vi vil i fellesskap finne de løsningene som passer for deg og din bedrift. Prøv oss!

Tlf. 48 88 00 24 (mandag – fredag kl. 9 – 15) eller [email protected].

Besøk oss gjerne på Facebook-siden vår!