Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde
Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Speilbilder – En konsert med Fylkesmusikerne

Sivet speiler seg i vannkanten. En majestetisk svane svømmer forbi. Musikk har en unik evne til å fremkalle bilder i oss, reflektere disse, kanskje forvrenge dem og ikke minst vekke vår fantasi, våre minner og drømmer.

Start: 30. mars 2023 @ 19:00
Slutt: 30. mars 2023 @ 21:00
Sted: Kystkultursenteret Norveg
Bli med fylkesmusikerne i Pocus på en imaginær reise gjennom musikkens billedverden, hvor kun fantasien setter grenser for lyttende utforskning og refleksjon. Skjønne naturopplevelser fra vannkanten møter forvrengte speilbilder av virkeligheten når Elin Torp Meland (obo/engelsk horn), Astri Hoffmann-Tollaas (cello) og Jon Kristian Bye (piano) inviterer til en lytteopplevelse av de sjeldne. Hvordan ville et maskeradeball hørtes ut i dag? Hva er en januskopp? Og ikke minst: Hvorfor skulle Brahms hatt på seg solbriller? Kanskje denne konserten vil gi deg noen svar …
Trioen Pocus er en del av Fylkesmusikerne i Trøndelag og har som oppdrag å virke som et profesjonelt konserterende ensemble, støtte det frivillige kulturlivet og å bidra til et rikt kultur- og musikkliv i hele fylket, særskilt i distriktene.

Sted:

Kystkultursenteret Norveg

Strandgata 7
Rørvik, 7900 Norge
+ Google-kart