Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde
Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bygdekino: A Man Called Otto

«A Man Called Otto» er en dramakomedie basert på Fredrik Backmans kritikerroste, suksessrike roman «En mann ved navn Ove», og filmen ved samme navn.

Start: 30. januar @ 20:00
Slutt: 30. januar @ 21:30
Sted: Kystkultursenteret Norveg
Billetter fås kjøpt på www.bygdekinoen.no.
Vi selger popcorn og snacks på Norveg før filmen.
Om filmen:
«A Man Called Otto» er historien om Otto Anderson (Tom Hanks), en gretten gammel gubbe som ikke lenger ser meningen med livet etter tapet av kona. Helt til en livlig ung familie flytter inn i nabolaget. Otto møter sin overkvinne i rappkjeftede Marisol. Hun utfordrer ham til å se livet fra en annen side, og blir starten på et usannsynlig vennskap som snur hans verden på hodet. A Man Called Otto er en hjertevarm og morsom historie om kjærlighet, tap, og livet – og viser at man noen ganger kan finne familie på de mest uventede steder. «A Man Called Otto» er en dramakomedie basert på Fredrik Backmans kritikerroste, suksessrike roman «En mann ved navn Ove», og filmen ved samme navn.
Regi: Marc Foster
Språk:
Produksjonsår: 2022
Skuespillere: Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo
Sjanger: Komedie /Drama /
Nasjonalitet: USA
Lengde: 2t. 5min.
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år.
Denne filmen skildrer en mann med mentale utfordringer knyttet til sorg, og har elementer av forstyrrende tematikk som kan virke skremmende for de yngste. Filmen får derfor 12-årsgrense.

Sted:

Kystkultursenteret Norveg

Strandgata 7
Rørvik, 7900 Norge
+ Google-kart