Bo på museum i Sør-Gjæslingan!

I det fredete kulturmiljøet i fiskeværet Sør-Gjæslingan kan du sommers tid bo i autentiske rorbuer eller i væreierens bolig langt ute på Follahavet.

Du er avhengig av båt for å komme deg til Sør-Gjæslingan. Vær oppmerksom på at hurtigbåten m/s «Foldafjord» ikke anløper Sør-Gjæslingan hver dag. I 2018 er tidsrommet for hurtigbåtanløp ultimo mai – ultimo august.

I Sør-Gjæslingan kan du overnatte i historiske rorbuer eller i Væreierboligen (Kjøpstu) som har 10 overnattingsplasser. Kystmuseet Norveg drifter også 11 rorbuer med enkel standard, og der kan du bo på museum! Det kan også være mulig å leie leilighet i Væreierboligen (Kjøpstu), som har høyere standard, men dette avhenger av det fortløpende restaureringsarbeidet som pågår. Ta kontakt for forespørsel.

Online booking av rorbuer.  Sjekk rutetabellen for MS Foldafjord før du bestiller.

Opplev Sør-Gjæslingan med 360 graders panorama, og studer museet bygg utvendig og innvendig!

Les følgende informasjon og avbestillingsvilkår før du bestiller (som enkeltgjest eller gruppe):

DETTE MÅ DU VITE før du drar på overnattingstur til Sør-Gjæslingan!

Forespørsel for grupper

Ta kontakt på tlf. 48 88 00 23 eller mailto:[email protected] eller gjerne benytt skjemaet nedenfor.

Forespørsel grupper Sør-Gjæslingan