Bo på museum i Sør-Gjæslingan!

I det fredete kulturmiljøet i fiskeværet Sør-Gjæslingan kan du sommers tid bo i autentiske rorbuer eller i væreierens bolig langt ute på Follahavet.

Du er avhengig av båt for å komme deg til Sør-Gjæslingan. Vær oppmerksom på at hurtigbåten m/s «Foldafjord» ikke anløper Sør-Gjæslingan hver dag. I 2018 er tidsrommet for hurtigbåtanløp ultimo mai – ultimo august.

I Sør-Gjæslingan kan du overnatte i historiske rorbuer eller i Væreierboligen (Kjøpstu) som har 10 overnattingsplasser. Kystmuseet Norveg drifter også 11 rorbuer med enkel standard, og der kan du bo på museum! Det kan også være mulig å leie leilighet i Væreierboligen (Kjøpstu), som har høyere standard, men dette avhenger av det fortløpende restaureringsarbeidet som pågår. Ta kontakt for forespørsel.

Online booking av rorbuer.

Opplev Sør-Gjæslingan med 360 graders panorama, og studer museet bygg utvendig og innvendig!

Les følgende informasjon og avbestillingsvilkår før du bestiller (som enkeltgjest eller gruppe):

DETTE MÅ DU VITE før du drar på overnattingstur til Sør-Gjæslingan!

Forespørsel for grupper

Ta kontakt på tlf. 48 88 00 23 eller mailto:[email protected] eller gjerne benytt skjemaet nedenfor.

Forespørsel grupper Sør-Gjæslingan