Uforglemmelige øyeblikk

Søker du spesielle rammer for ditt arrangement?

Å planlegge og sette sammen ulike enkeltelementer til et helhetlig og godt program, krever stor kunnskap og lang erfaring. I museumsanleggene i Rørvik, Sør-Gjæslingan og på Vågsenget har museet ulike fasiliteter som vil danne en perfekt ramme rundt ditt arrangement. Vi er kjent for godt vertskap, idérikdom, historisk – og lokalkunnskap og skreddersøm. Vår kjøkkensjefen og førstekokk ved Restaurant Norveg benytter lokale råvarer ut fra sesong, og havets delikatesser har en sentral plass i menyen.

Vi benytter museets ulike områder og tilrettelegger for små og store arrangement, enten det er styremøter, kick off , julebord eller konferanser. Vi tilbyr gode rammer slik at du kan konsentrere deg om det som er viktig for deg. Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi en rekke aktiviteter.

Kapasitet i Norvegsalen (amfi) er 170 personer. Det kan i enkelte sammenhenger suppleres med ekstra stoler. Vi kan også sette opp til konferanse med bord og stoler til ca. 60 personer.

I Berggården kan vi ta imot mindre selskap og møter, enen i Finstua, Kaffistova eller Gammel-kjøkkenet.

I bryggerekka finner du Heimbrygga der vi kan ta imot store og små arrangement. Hvorfor ikke invitere til vennefest, jubileum eller bursdag i et rustikt miljø? Vi har egen bar og tilbyr enkle småretter eller festbord. Du avgjør!

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Kontakt oss for tilbud eller bestilling, og vi vil i fellesskap finne de løsningene som passer deg og din bedrift. Prøv oss!

Tlf. 48 88 00 24 (mandag – fredag  kl. 9 – 15) eller post@museetmidt.no,

Besøk oss gjerne på Facebook-siden vår!