Uforglemmelige øyeblikk

Søker du spesielle rammer for ditt arrangement?

Å planlegge og sette sammen ulike enkeltelementer til et helhetlig og godt program, krever stor kunnskap og lang erfaring. I museumsanleggene i Rørvik, Sør-Gjæslingan og på Vågsenget har museet ulike fasiliteter som vil danne en perfekt ramme rundt ditt arrangement. Vi er kjent for godt vertskap, idérikdom, historisk – og lokalkunnskap og skreddersøm. Vår kjøkkensjef ved Restaurant Norveg benytter lokale råvarer ut fra sesong, og havets delikatesser har en sentral plass i menyen.

Vi benytter museets ulike områder og tilrettelegger for små og store arrangement, enten det er styremøter, kick off , julebord eller konferanser. Vi tilbyr gode rammer slik at du kan konsentrere deg om det som er viktig for deg. Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi en rekke aktiviteter og løsninger.

Kapasitet:

  • Norvegsalen (amfi) er 170 personer. Det kan i enkelte sammenhenger suppleres med ekstra stoler. Vi kan også sette opp til konferanse med bord og stoler til ca. 60 personer.
  • Berggården kan vi ta imot mindre selskap og møter, enten i Finstua, Kaffistova eller Gammel-kjøkkenet.
  • Heimbrygga inntil 120 personer. Vi kan ta imot store og små arrangement, enten som enkeltstående selskap eller som del av en konferanse.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Kontakt oss for tilbud eller bestilling, og vi vil i fellesskap finne de løsningene som passer deg og din bedrift. Prøv oss!

Tlf. 48 88 00 24 (mandag – fredag  kl. 9 – 15) eller mailto:[email protected],

Besøk oss gjerne på Facebook-siden vår!