Vi har #åretsjulegave: billett(er) til vandreteateret «Rørvik… den første lille by på en øy..»  under Skreifestivalen medio mars 2018

Hva med å gi bort en opplevelse i julegave i år? Vårt tips er: billett til vandreteateret «Rørvik… den første lille by på en øy..» som foregår fredag 16. mars og lørdag 17. mars 2018. Dette med mange forestillinger hver kveld.

Kjøper du billett(er) som gavekort, så er dette et åpent kjøp der mottaker av gaven selv får bestemme hvilket tidspunkt som passer å ta gaven i bruk.

****

Opplev magien gjennom vandreteateret «Rørvik… den første lille by på en øy..» under Skreifestivalen medio mars 2018!

«Rørvik, den første, lille byen på en øy; bortimot tyve små trehus, derav tre hoteller, ti kaféer og en redaksjon for stedets avis» skrev forfatter Karel Capek i 1936 da han var på gjennomreise.

Det spektakulære vandreteateret «Rørvik … den første lille by på en øy…» er en sentral del av formidlingen av kystkulturen. Visninger både fredag og lørdag kveld under Skreifestivalen. Da slukkes lysene

i bykjernen, og en slumrende hundreårshistorie vekkes til live med alle sine ingredienser av magi, sjarm, glede og sorg!

Vi inviterer til byvandring noe utenom det vanlige, til et vandreteater som iscenesetter historien til en hel liten kystby. Året er 1907.

Her er noen smakebiter på hva du kan oppleve:

Pris:

• voksen kr 200,-
  • barn kr 100,-

For grupper over 10 personer: 20% rabatt

Få med deg en spektakulær kulturopplevelse gjennom vandreteateret «Rørvik… den første lille by på en øy..», som tar deg med 100 år tilbake i tid gjennom ulike tablåer.

Gavekortet sendes når fakturaen er betalt. Enten som PDF (gratis) eller per post mot et gebyr på kr 50,- (for ytterligere gavekort kr 35,- per stk.)

Fyll ut bestillingsskjemaet nedenfor og du vil motta faktura innen kort tid:

Bestilling #åretsjulegave - billett til vandreteateret "Rørvik... den første lille by på en øy.."