« Tilbake til kalender

Opplevelser på Kystmuseet Norveg august

Bli kjent med kystkulturen på Kystmuseet Norveg!

Daglig i tidsrommet mandag 7. august t.o.m.31. august.

I Kystkultursenteret Norveg finner du i tidsrommet kl. 10-16

• utstillingen «Landet med det store havet utenfor» og den landbaserte delen av visningssenteret for laks. Audioguider på norsk, engelsk og tysk.

Billettsalg og start i Norveg:

• Voksen                       kr 80,-
  • Barn                           kr  40,-

Rabatter:

20 % rabatt til student, honnør, grupper (minimum 10 pers) og familier (2 voksne + 2 eller flere barn).

Tilbud uten billett:

Galleri med salgsutstilling fra lørdag 5. august

Kollektivutstilling med de følgende kjente kunstnerne:

• Harald Kolderup, Trine Follmoe og Even Richardsen.

Follmoe er bosatt i Halden, og arbeider som kunstner der, mens de to andre har sin kunstvirksomhet i Oslo. Utstillingsåpning lørdag 1. juli med innslag av Magne Olav Aarsand Brevik, som er eier av bildene.

I Kystkultursenteret Norveg finner du også

• museumsbutikk (kl. 10 – 17.30)
  • restaurant med kaker, lunsjretter og middagsservering til kl. 17.30 (fra 20. august). Kjøkkenet stenger kl. 16.30. Spansk gjestekokk med erfaring fra 2 tre-stjerners Michelinrestauranter hele sommeren.
  • Betjent turistinformasjon for Vikna (kl. 10 – 17.30).

• Båtturer i skjærgården – «Unik tidsreise i sjømathistorien» for grupper
    • Norveg flytekai er utgangspunkt for båtturene med M/S Sunniva til visningsanlegget for laks ved Bondøya og videre til Sør-Gjæslingan

Disse turene kan bestilles av grupper .

• Dagstur til Sør-Gjæslingan med hurtigbåten MS Foldafjord lørdager (24.juni – 19.august) og søndager (19. mai – 27. august)
    • Fra Rørvik lørdager kl. 07.50 via Namsos, med avgang Namsos kl. 09.30
    • Fra Rørvik søndager kl. 11.15

Hele rutetabellen til MS Foldafjord fra Gutvik/Leka til Namsos samt Sør-Gjæslingan finner du her.

Ta gjerne turen utover til Vågsenget (ca. 35 km vest av Rørvik). Paul Woxeng startet for snart 100 år siden sitt private museum på Vågsenget. Woxengs Samlinger har siden 1985 vært utstilt i Berggården.

Paret Kyien og Christiaan, som begge jobber ved museet, tar gjerne i mot besøkende på tunet på ettermiddagen.

Vågsenget er også et flott turmål for syklister.

Kartvisning

Om denne hendelsen