« Tilbake til kalender

Julelunsj-buffé i Norveg

I tidsrommet 4. – 13. desember tilbys grupper julelunsj-buffé i Norveg.

Kjøkkensjef Hans vil diske opp julelunsj-bufféen med både kalde og varme retter, ostefat og desserter.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Meny:

  • Stekt lun julesild, hjemmebakt brød og løkkompott
  • Røkt laks med eggestand og asparges
  • Egg med reker
  • Assortert spekemat
  • Potetsalat

***

  • Svineribbe / julelammesteik
  • Tilbehør: epler, svisker, medisterkake, julepølse, rødkål, julesaus og mandelpotet

***

  • Ostefat med tre lokale oster

***

  • Hjemmelaget karamellpudding med krem og karamellsaus
  • Kaffe/te

 

For grupper (min. 15 personer):

  • Pris i åpningstiden kl. 11 – 15 kr 349,- per person

Bufféen kan tilberedes også senere på dagen:

  • Pris utenfor åpningstiden kr 449,- per person (middag)

Forhåndsbestilling til tlf. 48 88 00 24 eller send forespørsel på skjemaet nedenfor.

Forespørsel julelunsj i Norveg 2018

    Jeg samtykker i at opplysninger (navn, bedrift/gruppe og kontaktinformasjon) som oppgis i dette forespørselsskjemaet lagres og benyttes til registrering og utsending av informasjon i forbindelse med julelunsjbuffé. Personopplysninger kan slettes ved henvendelse til Museet Midt IKS. En kopi av svarene dine blir sendt til e-postadressen du oppga.

 

Kartvisning

Om denne hendelsen

Kystkultursenteret Norveg