Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde
Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ferieskole 5.-7. okt

Vi ønsker alle barn i alderen 7–12 år velkomne til «Ferieskole» på Kystmuseet på Rørvik i høstferien. Dette blir tre opplevelsesrike dager med spennende aktiviteter og mye lek og moro!

Start: 5. oktober 2020
Slutt: 7. oktober 2020
Sted: Kystkultursenteret Norveg

Ferieskole på Kystmuseet fra 5. til 7. oktober 2020

Ferieskolen arrangeres i samarbeid med SalmoNor, og består av en rekke morsomme, spennende og lærerike aktiviteter. Hver morgen starter vi med frokost på Norveg klokka 09:00, før vi setter i gang med dagens aktiviteter.

Vi ønsker å gi barna som deltar en følelse av fortiden, nåtiden og fremtiden. Derfor starter vi ferieskolen med en dag i Berggården. Her skal vi utforske gården i tidsriktige kostymer, og vi skal ha en gammeldags skoletime. I løpet av dagen skal vi også se om det er muligheter til å få kjøpt bringebærdrops i butikken til Johan Berg. I tillegg skal vi forsøke å lage vårt eget smør!

Når vi møtes igjen neste dag, er det sjø og moderne oppdrett som står på plakaten. Vi besøker SalmoNors lakseoppdrett på Risværet med visningsbåten MS Sunniva, og får se hvordan de jobber ute på merdene. Det vil også bli muligheter for å fiske med fiskestang, og vi skal dra krabbetein.

Den siste dagen er viet til fremtiden. Her vil vi ta opp aktuelle problemstillinger, og vi vil bruke tid på å finne ut hvordan vi kan redusere matsvinn. Sammen med kokken Tea vil vi utforske nye smaker og retter. I tillegg legger vi opp til ulike konkurranser og aktiviteter i løpet av dagen, noe som gjør oppholdet ekstra morsomt!

Husk: Ferieskolen er mobilfri! Mobiler, iPad og lignende elektroniske «leker» skal ikke brukes. Må barnet ringe hjem, fikser vi selvfølgelig det.

Vi vil til enhver tid forholde oss til de smittevernsrutinene som er gjeldende.

Vi gleder oss!

Tidsrom: Mandag 5. oktober – onsdag 7. oktober 09:00 – 14:30.

Pris: 750 kroner inkludert frokost og lunsj hver dag.

Påmeldingsfrist: onsdag 30. september

Påmelding og eventuelle spørsmål kan rettes på e-post til: [email protected]

Da det kun er ti plasser er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder.

personal_museet

Sted:

Kystkultursenteret Norveg

Strandgata 7
Rørvik, 7900 Norge
+ Google-kart