Kystmuseet i Nord-Trøndelag, Rørvik søker etter servitører sommeren 2018 ved KYSTKULTURSENTERET NORVEG og RESTAURANT NORVEG.

Våre servitører betjener i dag servering i Restaurant Norveg, informasjon om museets aktiviteter, utstilling, resepsjon, museumsbutikk og galleri med salgsutstilling og turistinformasjon.

Vi er på jakt etter en allsidig, positiv og serviceinnstilt medarbeider som er klar for en hektisk sommerjobb der service til våre kunder står i fokus. Jobben krever stor grad av selvstendighet i det daglige arbeidet. Arbeidstid i h.t. vaktliste. Kveld og helgearbeid må påregnes.

Våre tilbud er i dag:

• Museum – formidling av kyst- og kultur
  • Restaurant og Museumskafe
  • Museumsbutikk
  • Galleri
  • Selskaper
  • Kurs og konferanse
  • Turistinformasjon

Vi tilbyr:

• Arbeid fra medio juni til medio august
  • Tiltredelse etter avtale
  • Lønn og pensjon i h.t. museumsoverenskomsten
  • Opplæring

Vi krever:

• Erfaring som servitør
  • At du er over 20 år
  • At du tar ansvar, er serviceinnstilt og kan arbeide selvstendig
  • Det kreves at du kan kommunisere muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. Det er en fordel om du også kan tysk.

Vi ønsker at du har:

• Serviceerfaring
  • Kunnskap om nærområdet

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos:
Publikumsvert/ansvarlig servitør – Hanne Adele Grande mobil: 74 36 07 70/488 80 024

Kjøkkensjef Trond Nubdal mobil: 45 96 30 10

Søknadsfrist for stillingen er 20. april 2018
Søknad med CV, attester og vitnemål sendes:  [email protected]

eller til postadressen:

Museet Midt IKS
Avd. Kystmuseet i Nord-Trøndelag
Strandgata 7

7900 Rørvik

Om Kystmuseet og Museet Midt IKS

Museet Midt er en regional museumsorganisasjon for Namdalen, og består av 5 ulike avdelinger; Kystmuseet i Nord-Trøndelag, Norsk Sagbruksmuseum, Namdalsmuseet, Kunstmuseet Nord-Trøndelag og Bygdemuseum/ubemanna museum.

Kystmuseet har hovedbase på Rørvik, Vikna kommune, og ivaretar et lokalt og regionalt ansvar for forskning, forvaltning og formidling av kystkultur.  Kystmuseets mest profilerte bygg er Norveg – senter for kystkultur og kystnæring – et av de mest spektakulære bygg på Norskekysten. I tillegg forvalter museet Berggården og ei bryggerekke i Rørvik. Kystmuseet har også forvaltningsansvar for det fredete fiskeværkulturmiljøet i Norge – Sør-Gjæslingan – som fikk denne statusen i 2010, og har 22 fredete hus og anlegg, og for Vågsenget på Mellom-Vikna. I alt forvalter Kystmuseet i Nord-Trøndelag 63 bygg, samt 57 åpne bruksbåter og to fartøy, og en større gjenstands- og fotosamling.

Kystmuseet er et viktig møtested, og hadde sist år 42 000 besøkende. Museet gjennomfører i løpet av året en rekke arrangementer og viser flere temporære utstillinger. Matkultur er en viktig del av formidlingen ved kystmuseet, og ivaretas av restauranten ved Norveg. Kystmuseet ble i 1997 kåret til Årets museum i Norge. Museet deltar også i flere nasjonale museumsnettverk. Staben ved Kystmuseet utgjorde i 2017 20 årsverk.