Kystmuseet Norveg er deltaker på et nytt reiselivsevent i Trondheim

Dette i regi av Trøndelag Reiseliv og Visit Trondheim i helga 24.-26. november. Sammen med i overkant av 20 andre opplevelsesbedrifter fra Nord- og Sør-Trøndelag er vi samlet på turistinformasjonen i Trondheim sine lokaler. Her vil det bli presentert utrolig mange flotte opplevelser i Trøndelag. Samtidig vil det være gode tilbud ved kjøp eller bestilling i helga.

Vi vil også representere Skreifestivalen med «Opplev vinterfisket i Vandsøya» og vandreteateret «Rørvik… den første lille by på en øy..»

Under AKTUELLE SNARVEIER vil du finne link til bestillinger for overnatting i Sør-Gjæslingan (kun i helga) der du får 3 netter for betalingen av 2 (med opphold søndag – onsdag) og kjøp av billetter til vandreteateret (til 31. desember).

Turistinformasjonen i Nordre gt. 11 er åpen for #åretsjulegave fredag 24. november kl. 15 – 19, lørdag 25. november kl. 12 – 17 og søndag 26. november kl. 12 – 17.

Disse skal museet være sammen med:

Trondheim:

• Nasjonalt pilegrimssenter, Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider, To Rom og Kjøkken, EC Dahls Bryggeri, Trondheim Kajakk, Vitensenteret og Visit Trondheim

Tydal:

• Karolinerspelet og Tydalsfestivalen

Oppdal:

• Oppdal Safari og Skifer Hotel

Røros:

• Elden, Røros Hotell, Røros Myntverk og Lysstråle Galleri

Meråker:

• Rypetoppen Adventurepark

Innherred:

• Stiklestad Nasjonale Kultursenter, Den Gyldne Omvei, Opplev Snåsavatnet, Norges Midtpunkt, Opplev Ytterøya og Opplev Levanger

Namdalen:

• Himmelhøy, Kystmuseet Norveg og Sør Gjæslingan og Tundra Tours.