Kystmuseet i Nord-Trøndelag, Rørvik søker etter

 • SERVITØR – 50% stilling
 • TILKALLINGSVIKARER

ved Restaurant Norveg

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Vi søker etter servitør i 50% engasjement fra d.d. til 31.8.2018, samt tilkallingsvikarer.

Vi søker deg som er allsidig, positiv og serviceinnstilt, og som er klar for en hektisk jobb der vertskapsrollen står i fokus. Jobben krever stor grad av selvstendighet. Arbeidstid i h.t. vaktliste. Kveld og helgearbeid må påregnes. Du må også i perioder kunne betjene resepsjon og museumsbutikk ved Kystkultursenteret Norveg.

Våre tilbud er i dag:

 • Museum – formidling av kyst- og kultur
 • Restaurant og kafé – åpen tirsdag-lørdag 1100-1800 og søndag 1300-1800
 • Museumsbutikk
 • Galleri
 • Selskaper og arrangement
 • Kurs og konferanser
 • Catering
 • Turistinformasjon

Vi tilbyr:

 • Tiltredelse etter avtale
 • Lønn iht. museumsoverenskomsten
 • Pensjon i KLP
 • Opplæring
 • Varierte arbeidsoppgaver

Vi krever:

 • Erfaring med servering
 • At du er over 20 år
 • At du er et godt vertskap
 • At du er ansvarsbevisst, serviceinnstilt, selvstendig, har gode samarbeidsegenskaper og et godt humør
 • At du kan kommunisere muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

Vi ønsker at du:

 • er interessert i mat og drikke
 • har stor arbeidskapasitet og liker et hektisk arbeidsmiljø
 • er fleksibel

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos:
Salgs- og markedsleder Anne Grete Walaunet, Mobil: 488 88 023 [email protected]

Søknadsfrist: 4. oktober 2017

Søknad med CV, attester og vitnemål sendes: [email protected]

eller til postadressen:

Museet Midt IKS
Avd. Kystmuseet i Nord-Trøndelag
Strandgata 7

7900 Rørvik
Om Kystmuseet og Museet Midt IKS

Museet Midt er en regional museumsorganisasjon for Namdalen, og består av 5 ulike avdelinger; Kystmuseet i Nord-Trøndelag, Norsk Sagbruksmuseum, Namdalsmuseet, Kunstmuseet Nord-Trøndelag og Bygdemuseum/ubemanna museum.

Kystmuseet har hovedbase i Rørvik, Vikna kommune, og ivaretar et lokalt og regionalt ansvar for forskning, forvaltning og formidling av kystkultur.  Kystmuseets mest profilerte bygg er Norveg – senter for kystkultur og kystnæring – et av de mest spektakulære bygg på Norskekysten. I tillegg forvalter museet Berggården og ei bryggerekke i Rørvik. Kystmuseet har også forvaltningsansvar for det fredete fiskeværkulturmiljøet i Norge – Sør-Gjæslingan – som fikk denne statusen i 2010, og har 22 fredete hus og anlegg, og for Vågsenget på Mellom-Vikna. I alt forvalter Kystmuseet i Nord-Trøndelag 63 bygg, samt 57 åpne bruksbåter og to fartøy, og en større gjenstands- og fotosamling. Kystmuseet skal i de kommende år realisere et kombinert magasin og utstillingshall for deler av båtsamlingen.

Kystmuseet er et viktig møtested, og hadde sist år 39 000 besøkende. Museet gjennomfører i løpet av året en rekke arrangementer og viser flere temporære utstillinger. Matkultur er en viktig del av formidlingen ved kystmuseet, og ivaretas av restauranten ved Norveg. Kystmuseet ble i 1997 kåret til Årets museum i Norge. Museet deltar også i flere nasjonale museumsnettverk. Staben ved Kystmuseet utgjorde i 2016 18 årsverk.

Denne bildekrusellen krever javaskript.