Salgsutstillingen «Perspektiver i tiden» med Magdalena Brunzell er akvareller med motiver fra Sør-Gjæslingan.

I august 2016 bodde den Jämtlandske kunstneren og illustratøren Magdalena Brunzell fjorten dager på Sør-Gjæslingan og fanget lyset i sine flotte akvareller. Hennes arbeider fra Sør-Gjæslingan i 2016 blir utstilt i Galleri Norveg (restaurantområdet) i tidsrommet 10. juni –30. juli 2017.

Utstillingsåpning var lørdag 10. juni kl. 12.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Hjemme i Sverige har Magdalena vært yrkesaktiv kunstner og illustratør i 15 år. Hun er bosatt midt i fjellverdenen i Västra Härjedalen og jobber også pedagogisk på skoler med workshops for elever i alle aldersgrupper. I sitt atelier arbeider hun med flere teknikker, bl.a. eggoljetempera, kull, akryl og blandingsteknikker. I forbindelse med illustrasjoner benyttes tradisjonelle teknikker som tusj og akvarell, ofte blandet med digital teknikk. Dyr og natur er favoritter og tilbakevendende temaer i hennes bildeverden.

Her kan du lese mer om kunstneren Magdalena Brunzell.

Ønsker du å delta på akvarellkurs med Magdalena Brunzell i Sør-Gjæslingan 2.-6. august 2017, finner du mer informasjon her.

Information about watercolour painting at Sør-Gjæslingan.