Vi har gleden av å åpne ny salgsutstilling av Monika Helgesen i perioden 29.4 – 2. juni.

Monika er født og oppvokst i Sarpsborg, men har bodd i Bindal de fire siste årene. Hun har studert ved Oslo og tegne og maleskole i 2 år, vært elev hos Odd Nerdrum i flere år, og har 2 år ved Repin Akademiet i St.Petersburg. Hun har hatt utstillinger i både inn og utland.

Bildene i denne utstillinga er en blanding av nye og gamle bilder. Monika har malt en del landskaps malerier siden hunP1090109 flyttet til Bindal, der malingen foregår utendørs. I utstillingen er det i tillegg også både portretter og stilleben. Noen tegninger fra studie-tiden hennes i St.Petersburg finnes her også. Alt i alt er det en fin og variert blanding av mye i denne utstillingen.  Noen av bildene har rammer, andre er uten. Dette er første gang hun stiller ut i Trøndelag og det er den nordligste utstillingen hun har hatt.

Velkommen til åpen utstilling fra lørdag 29. kl. 12.00

Studie av Heilhornet