Kystmuseet i Nord-Trøndelag, Rørvik søker etter KANTINEMEDARBEIDER/KOKK til KANTINE TELENOR og ved behov i RESTAURANT NORVEG.

Vi søker kantinemedarbeider gjerne med kokkefagbrev, relevant erfaring og genuin interesse for mat for snarlig tiltredelse i 100 % fast stilling.

Vi er på jakt etter en kreativ medarbeider som har lidenskap for mat og som har et ønske om å være med på å videreutvikle tilbudet i samarbeid med vår kjøkkensjef.

Vår visjon er basert på et ønske om å bygge opp en merkevare for topp kvalitet og sunne lokale råvarer – fra stedets fiskere og kjøttprodusenter – i tråd med museets faglige forankring (kystkultur/kystnæringer). Vi har fantastiske selskapslokaler i Norveg, Berggården, Heimbrygga og mange andre museale lokale. Vi tar hele året imot bestilling til alt fra storslåtte selskaper til enkle lunsjer og middager.

Våre gjester er sammensatte, fra det daglige besøket av lokalbefolkningen, til nasjonale og internasjonale turister som besøker museets mange avdelinger samt selskap, kurs og konferanser. Restaurant Norveg har ansvar for å lage mat for opptil 150 ansatte i Telenors kantine året rundt og serverer varmmat 3 dager i uka.
Våre tilbud er i dag:

 • Restaurant og Museumskafe
 • Selskaper
 • Catering
 • Kantine
 • Kurs og konferanse

Vi tilbyr:

 • Fast og sikker stilling
 • Lønn og pensjon i h.t. museumsoverenskomsten

Vi krever:

  • Erfaring fra tilsvarende stilling
  • Det vil bli lagt vekt på at søker både gjennom utdannelse og erfaring kan dokumentere evne til å fylle arbeidsoppgavene
  • At du tar ansvar, er serviceinnstilt og kan arbeide selvstendig.
  • Det kreves at du kan kommunisere muntlig og skriftlig på norsk.

 Vi ønsker at du har:

 • Fagbrev som kokk

 Personlig egnethet vil bli vektlagt.

 Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos: Kjøkkensjef Trond Nubdal – Mobil: 459 63 010 [email protected]

Salgs- og markedsleder Anne Grete Walaunet – Mobil: 488 88 023 [email protected]

Søknadsfrist for stillingen er 10. mai 2017

Søknad med CV, attester og vitnemål sendes: Museet Midt IKS Avd. Kystmuseet i Nord-Trøndelag Strandgata 7, 7900 Rørvik eller email: [email protected]

Om Kystmuseet og Museet Midt iks

Museet Midt er en regional museumsorganisasjon for Namdalen, og består av 5 ulike avdelinger; Kystmuseet i Nord-Trøndelag, Norsk Sagbruksmuseum, Namdalsmuseet, Kunstmuseet Nord-Trøndelag og Bygdemuseum/ubemanna museum.

vikna-norveg-07-16-steinar-johansenKystmuseet har hovedbase i Rørvik, Vikna kommune, og ivaretar et lokalt og regionalt ansvar for forskning, forvaltning og formidling av kystkultur.  Kystmuseets mest profilerte bygg er Norveg – senter for kystkultur og kystnæring – et av de mest spektakulære bygg på Norskekysten. I tillegg forvalter museet Berggården og ei bryggerekke i Rørvik. Kystmuseet har også forvaltningsansvar for det fredete fiskeværkulturmiljøet i Norge – Sør-Gjæslingan – som fikk denne statusen i 2010, og har 22 fredete hus og anlegg, og for Vågsenget på Mellom-Vikna. I alt forvalter Kystmuseet i Nord-Trøndelag 63 bygg, samt 57 åpne bruksbåter og to fartøy, og en større gjenstands- og fotosamling. Kystmuseet skal i de kommende år realisere et kombinert magasin og utstillingshall for deler av båtsamlingen. Kystmuseet er et viktig møtested, og hadde sist år 39 000 besøkende. Museet gjennomfører i løpet av året en rekke arrangementer og viser flere temporære utstillinger. Matkultur er en viktig del av formidlingen ved kystmuseet, og ivaretas av restauranten ved Norveg. Kystmuseet ble i 1997 kåret til Årets museum i Norge. Museet deltar også i flere nasjonale museumsnettverk. Staben ved Kystmuseet utgjorde i 2016 18 årsverk.