Velkommen til en spesiell og følelsesladet teaterforestilling i Berggården. Her forsterkes historien av atmosfæren og miljøet i de forskjellige rommene i museet. Du tas med over hundre år bak i tid og får oppleve den sensitive stemningen i det gamle handelsstedet.

Fra vandreteateret "Ein dag ein gong". Foto: Grethe Johansen

Fra vandreteateret «Ein dag eingong …».              Foto: Grethe Johansen

Søndag 11. september blir det hele tre muligheter til å få med deg vandreteateret «Ein dag eingong» som Barbroteateret fremfører i og ved Berggården gamle handelssted i Rørvik. Forestillingene er kl. 14.00, kl. 16.30 og kl. 19.00. Mandag 12. september er det en forestilling kl. 17.30.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom teaterlaget Barbroteateret og Kystmuseet Norveg, og ny fremføring er i f.m Kulturminnedagene 2016. Manusforfatter er Kjellrun Åsgard.

Billettsalget på nettet er startet, i resepsjonen i Norveg i åpningstiden kl. 11 – 15 t.o.m. lørdag 10. september samt mandag 12. september, og ved inngang ca. en halv time før hver forestilling søndag og mandag.

Det er kun en pris på billetten og den koster kr 200,- ved kjøp i resepsjonen eller ved inngang. Nettkjøp har et gebyr på kr 30,- i tillegg til billettprisen.

NB! Fremføringen av vandreteateret er dessverre ikke tilrettelagt for mennesker med nedsatt bevegelsesfunksjon p.g.a. bratte trapper i Berggården.