Namdalskysten på Matstreif i Oslo 2. – 4. september 2016

I tidsrommet 2. – 4. september 2016 dra vår salg- og markedsleder Linn J. Ofstad til Norges største matfestival «Matstreif» i Oslo.

Kystmuseet Norveg på "matfetival'n". Foto: Trøndersk Matfestival

Kystmuseet Norveg på «matfestival’n». Foto: Trøndersk Matfestival

Hun vil representere hele Namdalskysten i samarbeid med Oi Trøndersk Mat og Drikk AS.

Med seg på reisen har de sommerens nye Brosjyre Matreiser i Norges matregion. En bladbar borsjyre om Matreisene finner du her.

Namdalskysten har tre ulike tilbud for 2017 med i den 32 siders brosjyren. Det er:

Overnatting er på Kysthotellet Rørvik.

Unike naturgitte ressurser og århundrer med rik mattradisjon har gjort Trøndelag til en viktig region for norsk matkultur og tar posisjonen som Norges matregion. Den trønderske matnæringen har et stort mangfold. Her kan du finne alt fra små produsenter som tilbyr unike nisjeprodukter, til større aktører som gjør seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt. Det finnes mange steder å reise til i Trøndelag der man kan besøke en matprodusent, gårdsmatutsalg, eller store og mindre overnattingssteder og restauranter i alle formater som gir unike mat- og reiseopplevelser!

I Trøndelag har vi store produksjonsmiljø av både storfe, sau, kylling og svin, vi har grønnsaker, bær og vilt, og ikke minst fisk og sjømat som eksporteres verden over. Mye foredles i Trøndelag, og det er både store og små produsenter. Dette mylderet av ulike råvarer gjør Trøndelag til et unikt område med korte avstander til en stor spennvidde av førsteklasses mat, som produseres fra hav til fjell. Vi er også stolte av at Trøndelag er foregangsfylke på økologisk melk og kjøtt, noe som gjenspeiles i mange av varene som selges. Kokkene i området vet å benytte seg av produktene som er tilgjengelig, og det gir store opplevelser på restaurant, matfestival eller besøk i en gårdsbutikk!