Legg familiemiddagen til Lørdagskaféen eller på søndagen i f.m. teateroppsetningene av Heksen Innmaria og Frankofri i Norveg

Lar du deg friste?

I f.m. teaterforestillingen «Heksen Innmaria og Frankofri» spilt av Barbroteateret i Norvegsalen på allehelgensdag lørdag 31. oktober samt søndag 1. november er det mulig for hele familien å få kjøpt seg «Heksegryte» til middag i forkant av forestillingene.

I f.m. den utvidede lørdagskaféen så starter salget av «Heksegryte» ca kl 14 og varer frem til teaterforestillingen starter kl. 17. Denne kan selvfølgelig også nytes uten å delta på teaterforestilling.

På søndag åpner kaféen kl. 14 og teaterforestillingen starter kl. 16.

Det blir både barneporsjonsstørrelser og voksenporsjonsstørrelser av den glutenfrie «Heksegryten» (a la Stroganoff).

På lørdag blir det også mulighet for å bli ansiktsmalt.

Hekse - IMG_3063