Fiskarbondens marked er ett av tilbudene som Kystmuseet Norveg har under Skreifestivalen som arrangeres i mars.

Kystmuseet Norveg

Fiskarbondens marked foregår midt i museumsområdet, og består av bryggerekka som går parallelt med en rekke av grindhus. Fiskarbondens marked foregår lørdag 21. mars 2015 kl. 10 – 15.

Fiskarbondens marked er for lokale og regionale handverk, matprodusenter og husflidsaktører.

Pris:

I grindehus ute – GRATIS. Strøm kr 200,-

I brygge (ca 2,5*3 m2) – kr 600,- inkl. strøm.

Det er mulig å dele bod med noen andre. Oppgi om du trenger strøm, og hvilke elektriske apparater du tar med.

Bindende påmelding innen 15. februar 2015 til [email protected]

Spørsmål? Ring Tlf. 48 88 00 21

Følg med på Skreifestivalens nettsider for oppdatert program for Skreifestivalen 2015.

Smakebiter fra programmet:

Fiskarbondens marked er del av aktivitetene under Skreidagen lørdag, sjømatmeny på Restaurant Norveg fredag og lørdag kveld , Lygarkveld i Heimbrygga fredag og lørdag kveld, Temporær utstilling i Norveg

Velkommen til et trivselsarrangement der mat- og kystkultur står i fokus!

En gang i året skjer det et under! Da kommer den elskovssyke skreien fra Barentshavet til Viknaværene! Vi bor midt i matfatet og priser dette underet med en egen festival som i år er i tidsrommet 19.-22. mars!