Vrimmelrestauranten på Restaurant Norveg er åpen mandag – torsdag kl. 16 – 20 (22) og fredag kl. 15 – 18

Vrimmel - del av logo

I f.m. Vrimmelfestivalen i Ytre Namdal er Restaurant Norveg åpen for daglig middagsservering. Etter kl. 20 er det salg av smårettfjel med variasjon over kjøtt eller fisk, brød og smør.

Meny

  1. nov.: Lammebog med rattatouille, rosmarinpotet og sjysaus

Hvit sjokolademousse med bærsaus

  1. nov.: Dagens fisk med gulrotpuré, rommanesco, speltrisotto og parmesansaus

Jordbærgrøt

  1. nov.: Svin ytrefilet med soppstuing, brokkolini og fritert potet

Karamellpudding, krem og karamellsaus

  1. nov.: Posjert laks med fennikel- og agurksalat, pepperrotrømme, dillolje og Amadine poteter

Ostekake

  1. nov.: Biffsauté med sopp, løk, paprika og potetpuré

Tjukkmjølkspudding

Til alle menyer følger husets kaffe eller Kuli drikke til barna.

kr 195,- / kr 125,-

 

Fra kl. 20: Bar med alle rettigheter

Smårettfjøl m/variasjon over kjøtt eller fisk, brød og smør kr  95,-