Kystmuseet Norveg gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til Magisk jul i Berggården søndag 7. desember kl. 12 – 15.

Store og små ønskes velkommen til å nyte førjulsatmosfæren i det gamle kulturmiljøet! Det blir åpen utstilling og nissen har lovet å avlegge oss et langt besøk. Selvfølgelig vil det bli salg av grøt, kaffe- og kaker i kafeen.

Stemningsfulle aktiviteter

Kreativt juleverksted vil i år bli inne i Berggården og der kan små og store førjulsglade  gjester produsere egne julekort og julemerker.

Nissene vil du få møte oppe i skolestua, der du kan lære om hvordan en lagde juletre i gamle dager og betydningen den enkelte pyntegjenstand hadde.

Berggårdsbutikken vil selvfølgelig være åpen, og den er en opplevelse i seg selv! Her bestyrer koldjomfruene Aud og Dagrun i kjøpmann Johan Bergs fravær. Her får du bl.a. kjøpt små gaveartikler, Rørvik Gospelkor sin nye jule-CD, Viknakalenderen og Årbok for Vikna.

I Bårstua (biblioteket) inviterer Barbroteateret til eventyrstund. Der kan små og store oppleve Snekker Andersen på nært hold. Det blir forestillinger kl. 12.30, kl. 13.15 og kl. 14. Billett kr 50,- betales ved inngang.

Det er i år, som tidligere år, Fikkan skolekorps som står for juleneksalget.

Kafétreff

I Berggårdskafeen er det mulig å kose seg med hyggelig prat over en kopp kaffe, lefser, Johan Bergs sviskekake og andre godsaker. Det vil også bli solgt risengrynsgrøt.

Vår oppfordring er klar! Ta med familie og venner og bli fylt av magisk førjulstemning gjennom aktiviteter og opplevelser i Berggården denne søndagen!