Det spektakulære vandreteateret «Rørvik.. den første lille by på en øy…» er en sentral del av formidlingen av kystkulturen. Da slukkes lysene i bykjernen i Kystbyen Rørvik, og en slumrende hundreårshistorie vekkes til live med alle sine ingredienser av magi, sjarm, glede og sorg!

Det er 7. gang vandreteateret vises. Under Skreifestivalen fredag 28. mars og lørdag 29. mars blir det mange forestillinger. De to første forestillingene hver kveld er reservert for familier. Visninger hvert 20. minutt.

Det er et hundretalls svært dyktige aktører i sving på seksten tablå, og regissør Bjørn Sæter er med oss for fjerde gang.

Oppmøte inne i Norveg. Her kan du også få kjøpt billetter hvis du ikke har ordnet dette med nettbestilling allerede. Tlf. 74 36 07 70.

Pris voksen kr 150,- og barn under 12 år er kr 80,-.

Vandreteateret er støttet av Norsk Teaterråd.