Under Skreifestivalen 2014, som for tidligere års arrangement, vil det foregå mange forskjellige arrangement på Kystmuseet Norveg.

Tablå fra vandreteateret "Rørvik... den første lille by på en øy.."

Tablå fra vandreteateret «Rørvik… den første lille by på en øy..»

Vandreteateret «Rørvik.. den første lille by på en øy…» er tilbake med forestillinger fredag kveld 28. mars og lørdag kveld 29. mars. Dette med familieforestillinger kl. 19.00 og kl. 19.20 og fortløpende forestillinger for voksne og barn hvert 20. minutt utover kveldene.

Skreidag lørdag 29. mars med utsalg av skreimåltid i Heimbrygga i samarbeid med andre og FISKARBONDENS MARKED i grindehus og brygger. Det er mulig for utstillere (produsenter) av regional mat- og håndverksprodukter å kontakte museet for bestilling av bodplass. Invitasjon utstillere.

Restaurant Norveg vil diske opp med 6-retters meny fredag og lørdag kveld. Egen Skreifestivalmeny på dagtid.

Barnas Skreifestival går av stabelen onsdag 26. mars. Dette blir en tjuvstart på Skreifestivalen.

Alle arrangement vil bli omtalt på Skreifestivalen sine nettsider fortløpende.