Hurtigbåten Follafjord anløper igjen Sør-Gjæslingan. Museet vil etter første helgen i juli ønske rorbuturister og andre besøkende velkommen til det fredete kulturmiljøet. Vår turistvert og guide gjennom mange år, Trond Sæternes, er på plass og butikken i Kjøpstuen blir åpen for publikum.

På grunn av tekniske utfordringer har vi dessverre ikke mulighet til å ta i mot elektronisk betaling. Dvs. at det er «museal» betalingsmåte som gjelder: kontant betaling for leie av rorbuer og ved kjøp i butikken.

I helgene vil Gjæslingans venner selge kaffe og vafler til besøkende i Fiskerheimen.

Vår vert blir i været så lenge Follafjord kjører ordinær rute; dvs. til 25. august 2013.

Rorbubestilling til tlf. 74 36 07 70 eller per epost til [email protected].

Velkommen til det fredede kulturmiljøet i Sør-Gjæslingan!

Flatholmen i Sør-Gjæslingan. Foto: Nina G. Sæternes

Flatholmen i Sør-Gjæslingan. Foto: Nina G. Sæternes