Kjøkkensjef Andreas Holmboe, Restaurant Norveg

Restaurant Norveg

Vår matfilosofi

Norveg er ett av Norskekystens mest spektakulære bygg. Det står plantet i havet – i matfatet der mennesker har hentet sin føde gjennom 11.000 år. Vi følger denne tradisjonen og er privilegerte som daglig kan plukke ut et bredt spekter av prima råvarer fra øverste hylle.

Menyen i Restaurant Norveg er basert på lokale råvarer, levert av stedets fiskere, kjøttprodusenter og lokale gårdsmeieri, og tilberedes med den største varsomhet for å oppnå det beste resultatet med utgangspunkt i råvarens opprinnelige smak, tekstur og konsistens.

Menyene er sesongbetonte og endres med årstidene og tilgangen på råvarer.

Maten blir tilberedt etter grunnleggene kokketekniker men med moderne vri etter dagens trender og kokkenes kreativitet.

Besøk oss gjerne på Facebook-siden vår.

Skreifestival-meny 24. og 25. mars:

Skreifestival-meny 2017