« Tilbake til kalender

Tapasaften Restaurant Norveg

Lørdag 22. april inviterer kjøkkensjef Trond og kokk Tone til tapasaften på Restaurant Norveg.

Tone Trond DSC02983-3Bufféen står klar kl. 20, men vi åpner dørene allerede kl. 19.

Menyen består av både kalde og varme retter samt et utvalg desserter. Det er en del lokale råvarer med internasjonal twist.

Fra den kalde menyen kan vi nevne: Serranoskinke, Manchegoost, Chorizzo pølse, Cular, Scampi med chilli & lime, Gazpacho, Laksetartar med avocade & mango, Salat med klippfisk og appelsin, Spansk omelett, Piquillos med krabbe, Tortillas med røkt laks og sennep.

Fra den varme menyen kan vi nevne: Kroketter med steinsopp og spekeskinke, Piguillo fylt med klippfisk, Potet & olivenpur med Ttorskeflakes, Dadler med bacon, kjøttboller smaksatt med røkt paprika, Stekechorixxo, Saltbakte poteter. Tilbehør: flere typer oliven, alioli, Mojo Rojo, Fuccaccia, Reganas.

Og dessertene ……, gled deg! Bienvenidos! Velkommen!

Pris per pers. kr 495,-. Bordbestilling til tlf. 48 88 00 24.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

 

 

 

Kartvisning

Om denne hendelsen

Restaurant Norveg